Huidconsultancy is een opleidings- en adviesbureau met een specialisatie op het gebied van dermatologie en onderwijskunde. Wij bieden trainingen, masterclasses en persoonlijk advies voor zorgprofessionals. Ook op het gebied van onderzoek en kwaliteit van zorg kunnen wij adviseren. Huidconsultancy heeft als doel om met passie het meest interessante orgaan van het menselijk lichaam in de picture te zetten en alle kennis hierover uit te dragen. Door zorgprofessionals handvaten te bieden om met de juiste zorg en aandacht naar achterliggende oorzaken te kijken, kan de kwaliteit van huidzorg binnen diverse praktijken worden verbeterd.

Het team bestaat uit:

 

 

 

 

Esther Nales (MeD) is opgeleid tot huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht (Kwaliteits-geregistreerd en Lid van de Nederlandse Vereniging Huidtherapeuten). Ze heeft gewerkt als klinisch-chemisch laborant en was actief betrokken bij de opzet van de nieuwe opleiding Huidtherapie aan de Haagse Hogeschool. Ze heeft haar passie voor het opleiden van zorgprofessionals doorgetrokken als docent binnen de Hogeschool en als onderwijskundig/klinisch adviseur binnen het ziekenhuis. Daar begeleidt zij diverse paramedische en medische professionals bij ‘het leven lang leren’ en houdt zich bezig met de beoordeling van kwaliteit in scholing en toetsing. Ze heeft in 2016 haar master in het onderwijs behaald. Ook heeft ze bijgedragen aan diverse klinische onderzoeken op het gebied van eczeem en huidtumoren. Esther heeft jarenlange ervaring met het geven van trainingen aan diverse zorgprofessionals, zoals huisartsen, dermatologen en fysiotherapeuten.

 

 

 

 

Annemie Galimont is opgeleid tot dermatoloog in het Leids Universitair Medisch Centrum. Tijdens haar opleiding was zij betrokken bij de opleiding van verpleegkundigen. Zij heeft hiervoor de opleiding Teach the Clinical Teachers gevolgd. Na haar opleiding heeft zij het huidkankercentrum, het wondexpertisecentrum en het kindereczeem-centrum “SMEER’M” opgericht. Zij heeft jarenlange ervaring met het organiseren van informatie-avonden voor patiënten. Zij heeft meerdere informatiefolders voor patiënten en zorgverleners gemaakt. Ook heeft zij veel expertise opgedaan in voorlichting en opleiding op maat aan huisartsen, apothekers, apothekersassistenten, verpleegkundigen en dermatologen.