Huidconsultancy is een opleidings- en adviesbureau met een specialisatie op het gebied van dermatologie, immunologie, oncologie, hematologie en onderwijskunde. We bieden onderwijskundig advies, trainingen, masterclasses voor zorgprofessionals. Ook op het gebied van onderzoek en kwaliteit van zorg kunnen wij adviseren. Huidconsultancy heeft als doel om zorgprofessionals handvaten te bieden om met de juiste zorg en aandacht naar achterliggende oorzaken te kijken, kan de kwaliteit van huidzorg binnen diverse praktijken worden verbeterd.

Het team bestaat uit:

Esther Nales (MeD) is opgeleid tot klinisch-chemisch analist en huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Daarnaast is ze master opgeleid in het onderwijs. Ze heeft haar passie voor immunologie, oncologie en dermatologie verder doorgetrokken als docent binnen de Hogeschool Utrecht en als Learning & Development Business Partner (Life) Science binnen het Prinses Maxima Centrum (kinderoncologie). Daar begeleidt en adviseert zij managers, wetenschappers, analisten en medische professionals bij ‘het leven lang leren’, Evidence Based Practice en kwaliteitsmanagement. Ook heeft ze bijgedragen aan diverse klinische onderzoeken op het gebied van zorgtechnologie en medicatie (eczeem en huidtumoren). Esther heeft jarenlange ervaring met het geven van trainingen aan diverse zorgprofessionals.

 

Annemie Galimont is opgeleid tot dermatoloog in het Leids Universitair Medisch Centrum. Tijdens haar opleiding was zij betrokken bij de opleiding van verpleegkundigen. Zij heeft hiervoor de opleiding Teach the Clinical Teachers gevolgd. Na haar opleiding heeft zij het huidkankercentrum, het wondexpertisecentrum en het kindereczeem-centrum “SMEER’M” opgericht. Zij heeft jarenlange ervaring met het organiseren van informatie-avonden voor patiënten. Zij heeft meerdere informatiefolders voor patiënten en zorgverleners gemaakt. Ook heeft zij veel expertise opgedaan in voorlichting en opleiding op maat aan huisartsen, apothekers, apothekersassistenten, verpleegkundigen en dermatologen.